Hvorfor er enkelte deler av rutene skjult?

I juni 2022 innførte vi en begrensning på visning av ruter for brukere som ikke har et abonnement. Tidligere kunne du som ikke-abonnent se én deltakers rute om gangen. Nå er deler av rutene maskert med svarte områder med hengelåssymboler på kartet.

Hensikten med denne begrensningen er å øke antallet betalende brukere. Det legger forholdene til rette for at vi kan tilby en attraktiv digital tjeneste som utvikles med nye funksjoner over tid. Utvikling, vedlikehold og support av en populær og godt brukt tjeneste koster penger – penger som utelukkende kommer fra abonnementsavgifter. Vi har bevisst valgt bort annonsefinansiering for å la brukere unngå forstyrrende annonser på nettstedet vårt.

Som tidligere er Livelox helt gratis å bruke som arrangør av arrangementer. Som deltaker er det også gratis å laste opp rutene dine og se store deler av dem. Vi tar betalt for muligheten til å se rutene i sin helhet og for å kunne sammenligne rutene til flere deltakere. Kjøp abonnementet ditt her!

Koppling till Eventor inaktiverad under helgen
Svenska Orienteringsförbundets IT-system Eventor dras med driftproblem. I syfte att lokalisera problemet har man valt att stänga av kopplingen till Livelox under hela helgen. Det innebär att du som Livelox-användare kan uppleva problem med inloggning och automatisk koppling av rutt till aktivitet, samt få felmeddelanden vid administration av aktiviteter.

Vi ber om ursäkt för denna situation, som tyvärr ligger helt utanför vår kontroll. Läs mer hos SOFT.