Därför är vissa delar av rutterna dolda

I juni 2022 införde vi en begränsning i visningen av rutter för dig som inte har en prenumeration. Tidigare kunde man som prenumerationslös användare se en deltagares rutt åt gången. Nu maskas delar av rutterna bort med svarta områden med hänglåssymboler på kartan.

Syftet med den här begränsningen är att öka andelen betalande användare. Det skapar förutsättningar för oss att erbjuda en attraktiv digital tjänst som utvecklas med nya funktioner över tid. Det är helt enkelt så att utveckling, drift och support av en populär och välanvänd tjänst kostar pengar – pengar som uteslutande kommer från prenumerationsavgifter. Vi har medvetet valt bort annonsfinansiering för att du som användare ska slippa störande annonser på sajten.

Livelox är precis som tidigare helt kostnadsfritt att använda som arrangör. Som deltagare är det också kostnadsfritt att ladda upp sina rutter och se stora delar av dem. Det vi tar betalt för är möjligheten att se rutterna i sin helhet och att kunna jämföra flera deltagares rutter. Köp din prenumeration här!

Koppling till Eventor inaktiverad under helgen
Svenska Orienteringsförbundets IT-system Eventor dras med driftproblem. I syfte att lokalisera problemet har man valt att stänga av kopplingen till Livelox under hela helgen. Det innebär att du som Livelox-användare kan uppleva problem med inloggning och automatisk koppling av rutt till aktivitet, samt få felmeddelanden vid administration av aktiviteter.

Vi ber om ursäkt för denna situation, som tyvärr ligger helt utanför vår kontroll. Läs mer hos SOFT.