Tilaa Livelox

Voit ladata reittejä ilmaiseksi ja tarkastella omia ja muiden reittejä yksi kerrallaan Liveloxissa. Useiden reittien vertailu edellyttää kuitenkin tilausta. Tilauksia on kolmenlaisia: henkilökohtaiset tilaukset, seuratilaukset ja seuran jäsentilaukset. Kaikki kolme tyyppiä ovat voimassa yhden vuoden ostohetkestä. Tapahtumajärjestäjät eivät tarvitse tilausta karttojen ja ratojen lataamiseen tapahtumaa varten.

Henkilökohtainen tilaus antaa pääsyn kaikkien kilpailujen ja harjoitusten reittien vertailuun kyseiselle henkilölle. Tilaustyyppi antaa pääsyn kaikkiin toimintoihin kaikentyyppisiin tapahtumiin. Hinta on 499 SEK.

Seuratilauksen voivat ostaa kansalliseen suunnistusliittoon kuuluvat seurat, jotka käyttävät Eventoria, tällä hetkellä Ruotsi, Norja ja Australia. Se antaa kaikille seuran jäsenille pääsyn reittien vertailuun tapahtumissa, jotka eivät ole Eventor -tapahtumia, ja jotka eivät ole alueellisella tai sitä korkeammalla tasolla. Hinta on 500 SEK / 500 NOK / 60 EUR plus 20 SEK / 20 NOK / 2 EUR per jäsen, jolla on osallistumisia viime vuoden aikana Eventor-tapahtumissa. Seurajäsenyyden tiedot haetaan Eventorista, ja jäsenet kirjautuvat sisään Eventor-tilillään käyttääkseen tilausta. Huomaa, että Eventor -tapahtumat alueellisella tai sitä korkeammalla eivät sisälly tähän tilaukseen. Tällaisten tapahtumien reittien vertailu edellyttää henkilökohtaista tilausta.

Seuran jäsentilaus on saatavana seuran jäsenille muissa kuin Eventor-seuroissa. Jos seurasi ei ole sidoksissa Ruotsin, Norjan tai Australian kansalliseen suunnistusliittoon, voit lisätä sen Liveloxiin käyttäjätililläsi. Kun seura on lisätty, voit ostaa haluamasi määrän tilauksia seuran jäsenille. Hinta on 60 SEK seuran jäseneltä. Kun tilaukset on ostettu, voit jakaa ne helposti seuran jäsenille. Seuran jäsentilaus antaa mahdollisuuden verrata reittejä tapahtumissa, jotka eivät ole Eventor -tapahtumia, ja jotka eivät ole alueellisella tai sitä korkeammalla tasolla.

Luo käyttäjätili ja osta tilaus