Koppla ett Livelox-konto till ett Polar-konto

Den här guiden beskriver hur du kopplar ihop ett konto i Polars webbtjänst Polar Flow med ditt Livelox-konto. Det innebär att rutter du spelar in med din Polar-GPS-klocka automatiskt synkroniseras med Livelox när de lästs in i Polar Flow.

Om du redan har kopplat ditt Polar-konto till Strava rekommenderar vi du att kopplar ditt Strava-konto i stället för ditt Polar-konto till Livelox.

Så här fungerar det

 • Du spelar in en rutt med din GPS-klocka från Polar.
 • När inspelningen är färdig ser du till att rutten synkroniseras till Polar Flow. Det kan du göra via dator eller mobiltelefon. Läs mer om hur det går till hos Polar.
 • Polar skickar över rutten till Livelox. Det är klart på några sekunder.
 • Om rutten hör till en Livelox-aktivitet (träning eller tävling) med uppladdade starttider eller resultat kommer din rutt automatiskt att läggas in i rätt klass. Annars går du in och redigerar rutten under Mina pass och kopplar den till rätt klass.

Det här behövs för att få det att fungera

 • En GPS-klocka från Polar.
 • Ett Livelox-konto.
 • Ett Polar-konto. Har du inget kan du skapa ett konto helt kostnadsfritt.

Gör så här

 1. Gå till dina kontoinställningar i Livelox.
 2. Under Kopplingar till externa tjänster, klicka på knappen Hantera inställningar för Polar.
 3. Polar-inställningssidan i Livelox visas. Skriv in e-postadressen för ditt Polar-konto och klicka på Koppla till Polar.
 4. Godkänn att Livelox kopplas ihop med Polar. Det gör du när du är inloggad i Polar Flow genom att klicka på ditt namn, och sedan på Inställningar > Din profil. Längst ner på den sidan hittar du en väntande förfrågan från Livelox. Klicka på Visa och på nästa sida Godkänn.

Klart! Observera att rutter som spelats in innan ihopkopplingen inte synkroniseras till Livelox. Sådana rutter behöver läsas in via uppladdning av fil i antingen Polar Flow eller Livelox.

Mer information