Käyttäjätilin luominen

Käyttäjätili tarvitaan, jotta voit ladata reitin urheilukellosta osallistujana tai ladataksesi karttoja ja ratoja järjestäjänä. Jotta pääset käyttämään kaikkia ominaisuuksia reittejä katsoessasi, tarvitaan käyttäjätiliin yhdistetty maksullinen tilaus. Et tarvitse käyttäjätiliä nähdäksesi reittejä perusominaisuuksien avulla.

Jos sinulla on ruotsalainen, norjalainen tai australialainen Eventor-tili, näitä kirjautumistietoja voidaan käyttää myös Liveloxissa. Muussa tapauksessa luo tili suoraan Liveloxissa.

Luo uusi käyttäjätili Liveloxissa vaiheittaisen videooppaan avulla.

Eventor- ja Livelox-tilin väliset erot

Jos olet ruotsalaisen, norjalaisen tai australialaisen suunnistusseuran jäsen, kirjaudu sisään Eventor-tililläsi sen sijaan, että luot uuden käyttäjätilin suoraan Liveloxissa. Eventoriin yhdistetty tili tuo Eventor-seurajäsenyytesi Liveloxiin, ja Eventor-kisatuloksesi yhdistetään automaattisesti oikeaan sarjaan Liveloxissa. Jos sinulla ei ole tiliä Eventorissa, voit luoda käyttäjätilin suoraan Liveloxissa.

Eventor-salasanan vaihtaminen tai palauttaminen on mahdollista Eventor-sivustolla.

Luo vain yksi tili

Vältä luomasta useita käyttäjätilejä henkilölle Liveloxissa ja Eventorissa. Tämä vaikeuttaa Liveloxin reittien yhdistämistä oikein Eventorin tuloksiin. Eventor-tiliisi liitetyt tilaukset eivät myöskään ole saatavilla.

Jos sinulla on useampi kuin yksi tili ja haluat yhdistää ne, ota yhteyttä tukeemme. Kun otat meihin yhteyttä, mainitse tilitietosi, kuten tilin tyyppi, nimesi ja tiliin yhdistetty sähköpostiosoite.