Tulokset

Tapahtuman tulosten lähettäminen Liveloxiin ei ole pakollista. Tulosluettelon väliaikojen tarjoamisesta tulospalvelun sähköisestä leimausjärjestelmästä on kuitenkin suuria etuja.

Tarkat väliajat

Kun tuloksia ei ole ladattu, Livelox laskee lähtö-, maali- ja väliajat osallistujien reittien perusteella lähtö-, rasti- ja maalipaikkojen perusteella. Jos sähköisen leimausjärjestelmän tulokset ladataan, väliajat ovat tarkempia kuin GPS-reittien perusteella lasketut väliajat.

Osallistujien automaattinen yhdistäminen sarjoihin

Kun tulokset ladataan, Livelox tietää, mihin sarjaan kukin osallistuja osallistui, ja reitit yhdistetään automaattisesti tapahtuman oikeisiin sarjoihin.

Jos tapahtuma on yhdistetty ulkoiseen järjestelmään, kuten Eventoriin, tulokset synkronoidaan automaattisesti ulkoisen järjestelmän kanssa. Muiden tapahtumien tulosten latauksia hallitaan tapahtuman hallintasivun Tulokset-osassa.

Tuetut tiedostomuodot

Livelox suosittelee IOF XML 3.0 -tulosluettelotiedostomuodon käyttöä tulosten latauksia varten. Sveitsin suunnistus-CSV ja ORware CSV -tiedostomuotoja tuetaan myös.