GPS-seurantalaitteet seurasi harjoituksiin ja kilpailuihin

Haluatko parantaa seurasi suunnistuskoulutuksen teknistä tasoa? Uusien GPS-seurantalaitteiden avulla voit parantaa suunnistusharjoitteidesi laatua, tarjota edistyneitä oppimismahdollisuuksia ja yleistä turvallisuutta juoksijoille.

Tarjoamme toimivan ratkaisun Teltonikan EU:ssa valmistaman GPS-seurantalaitteen mallin TMT250 kanssa. Kompakti laite, joka painaa vain 40 grammaa (mitat 44 x 43 x 20 millimetriä) ja akun kesto 4-6 tuntia, jota juoksijat voivat helposti kuljettaa esimerkiksi taskussaan. Kun seuranta on aktivoitu, se lähettää jatkuvasti urheilijan live-sijainnin Liveloxille ja näkyy valmentajille ja katsojille reaaliajassa toiminnan aikana ja voidaan toistaa sen jälkeen. Se on erinomainen työkalu myös koulutus- ja turvallisuustarkoituksiin.

Ruotsissa 2022 O-Ringenissä annoimme suunnistajien testata ja kokeilla seurantalaitteita kilpailun aikana ja lukuisten positiivisten palautteiden ansiosta saimme vahvistuksen järjestelmän luotettavuudesta ja tarkkuudesta.

Livelox GPS-seurantalaitteiden käytön edut

 • Valmentajien, vanhempien ja katsojien on helpompi seurata suunnistuskilpailuja tai aktiviteetteja
 • Valmentaja voi antaa välitöntä palautetta harjoituksen teknisestä toteutuksesta
 • Tiedät, milloin voit kerätä rastit ja milloin kaikki osallistujat ovat palanneet metsästä
 • Voit löytää ja pelastaa kaikki eksyneetjuoksijat
 • Juoksija voi pyytää apua painamalla turvapainiketta, kun hän katoaa tai loukkaantuu
 • Voidaan käyttää sekä harjoituksissa että kilpailuissa
 • Muihin henkilökohtaisiin GPS-laitteisiin verrattuna seurantalaitteita voi vuokrata tai lainata muille.

Mobiiliverkko

GPS-seurantalaitteet käyttävät 2G-verkkoa (GSM) sijainnin lähettämiseen Liveloxille. Mukana olevat dataliittymät eivät ole operaattorisidottuja, mikä tarkoittaa, että signaalit lähetetään sen operaattorin kautta, joka tarjoaa sillä hetkellä parhaan peiton. Tilaus toimii useimmissa Euroopan maissa. Huomaa, että 2G-verkko monissa maissa todennäköisesti poistuu käytöstä vuoden 2025 lopussa. Tämän ajan jälkeen laitteet eivät enää toimi. Tässä on taustaa vaiheittaisesta käytöstäpoistosta ja maakohtaisesta aikataulusta< /a>. Katso sarake 2G Status / Sunset Date.

Hinnat

 • Vuokra 6 kk: 30 EUR/kpl
 • Vuokra 1 vuodeksi: 50 EUR/kpl
 • Vuokra 2 vuodeksi: 70 EUR/kpl
 • Osto: 90 EUR/kpl

Hinta sisältää ALV:n ja seuraavat:

 • seurantalaite
 • USB-latauskaapeli
 • tietoliikenne
 • Tekstiviestit, jotka lähetetään mihin tahansa puhelimeen hätäpainikkeen aktivoinnin yhteydessä

Pienet toimituskulut lisätään. Seurantalaitteiden määrä on rajoitettu. Ensin tilannut saa seurantalaitteet varmimmin!

GPS-seurantalaitteiden toiminta

Sivulta Livelox GPS-seurantalaitteet löydät kaikki tiedot seurantalaitteiden toiminnasta. Sieltä löydät myös kuinka yhdistät seurantalaitteen Liveloxin tapahtumiin ja osallistujiin.

Tilaukset

Voit tilata seurantalaitteita verkkokaupasta. Ota yhteyttä osoitteeseen info@livelox.com, jos sinulla on kysyttävää tai pyydä omaa tarjousta.

Osta GPS-seurantalaitteet

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä tapahtuu, jos seurantalaite lakkaa toimimasta?
GPS-seurantalaitteillamme on valmistajan takuu tuotantovirheille toukokuuhun 2024 asti. Akulla on rajoitettu takuu marraskuuhun 2022 asti. Jos seurantalaite lakkaa toimimasta, ota yhteyttä, niin korjaamme sen. Tämän seurantalaitemallin laajoissa testeissämme olemme havainneet, että laitteet ovat erittäin iskun- ja kosteudenkestäviä ja että akun käyttöikä ei ole muuttunut merkittävästi ajan myötä.

Kuinka vaihdan akun?
GPS-seurantalaitteessa on 800 mAh ladattava litiumakku, jonka mukana tulee USB-kaapeli. Kun lataat useita seurantalaitteita kerralla, suosittelemme USB-laturia, jossa on useita portteja, esimerkiksi tämä Kjell & Company kuusiporttinen laturi.

Onko minun ostettava SIM-kortti tai dataliittymä?
Ei. SIM-kortti ja prepaid-dataliittymä sisältyvät sekä vuokrauksen että oston yhteydessä.

Onko sen mukana liivi tai vyö laitteen kantamista varten?
Ei. Tracker on hyvin pieni ja se voidaan helposti kuljettaa taskussa. Varmista vain, että taskussa on vetoketju! Muussa tapauksessa voimme suositella jonkin yksinkertaisemman urheiluvyön ostamista, esim.tämä Kjell & Companyn.

Onko minun lähetettävä kartta ja rata etukäteen?
Osallistuaksesi live-seurantaan, kartan ja ratojen tulee luonnollisesti olla Liveloxissa ennen harjoitusta. Mutta jos olet kiinnostunut vain analyysistä jälkikäteen, on ok tehdä kaikki jälkikäteen.

Miten ja milloin GPS-seurantalaitteet yhdistetään osallistujaan?
Jos GPS-seurantalaitetta käyttää aina sama henkilö, yhteys voidaan tehdä Liveloxissa. Tällöin sillä seurantalaitteella tallennetut reitit linkitetään aina kyseiseen henkilöön automaattisesti. Jos sen sijaan GPS-seurantalaitteita käytetään eri ihmisten välillä, laite on yhdistettävä juoksijaan jokaista kertaa varten. Se voidaan tehdä ennen aktiviteettia, sen aikana tai sen jälkeen. Jokaisella GPS-seurantalaitteella on oma nelimerkkinen koodi. Tämä koodi yhdistetään sarjan osallistujan kanssa Liveloxin tapahtuman hallintasivuilla.

Voinko yhdistää GPS-seurantalaitteen toisen seuran järjestämään tapahtumaan?
Kyllä. Voit liittää GPS-seurantalaitteen mihin tahansa avoimeen tapahtumaan Liveloxissa järjestäjästä riippumatta.

Voiko Livelox-tapahtuma sisältää GPS-seurantalaitteiden ja muiden GPS-laitteiden avulla tallennettuja jälkiä?
Kyllä, on mahdollista. Reittejä voi tallentaa Liveloxissa usealla eri tavalla: GPS-kellolla, mobiilisovelluksella tai GPS-seurantalaitteella. Lue lisää reittien tallentamisesta täältä.

Toimivatko seurantalaitteet ulkomailla?
Kyllä, ne toimivat kaikissa maissa, joissa on 2G-verkko. SIM-korttia ei ole sidottu operaattoriin eikä ulkomailla käytöstä peritä lisämaksuja. Tarkista, missä maissa 2G-verkko on aktiivinen ja milloin verkot suljetaan.< /a>

Mitä tapahtuu, jos matkapuhelinverkon peitto on huono?
Tracker valitsee automaattisesti operaattorin, joka tarjoaa alueen parhaan yhteyden. Jos seurantalaite kuitenkin päätyy alueelle, jolla on huono yhteys, tallennetut sijainnit puskuroidaan jäljittimen muistiin. Ne lähetetään heti, kun yhteys matkapuhelinverkkoon on palautettu.