Liveloxin käyttöoikeussopimus

25. kesäkuuta 2022

Livelox tarjoaa sijaintiin perustuvia palveluja, kuten suunnistussuorituksen tallentamisen käyttäjän laitteen maantieteellistä sijaintia hyödyntämällä.

Palvelut tarjoaa Livelox AS. Nämä ehdot ovat voimassa Livelox AS:n ja Livelox -käyttäjän välillä, ja ne sisältävät sekä mobiilisovelluksen että Liveloxin web-version. Liveloxin käyttö tarkoittaa, että käyttäjä hyväksyy täysin seuraavat ehdot. Livelox AS ei ota vastuuta mistään taloudellisista ja aineellisista vahingoista, joita Livelox voi aiheuttaa käyttäjälle.

Tietosuojakäytäntö

Livelox -käyttäjäprofiilisi voidaan hankkia Eventorista, Ruotsin suunnistusliiton keskusjärjestelmästä. Ainoastaan henkilötietoja, joita tarvitaan Liveloxin tarjoamiin palveluihin, kuten nimi, seuran jäsenyys, tapahtumiin ilmoittautumiset ja tulokset, tallennetaan.

Henkilötietojemme hallinta ja tallentaminen on yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaista. Henkilötietoja ei myydä tai aseteta saataville kolmansille osapuolille.

Livelox tallentaa ja jakaa käyttäjän tarkat sijaintitiedot, ellei tallenteita ole nimenomaisesti merkitty yksityisiksi eikä niitä ole liitetty Livelox-tapahtumaan. Lisäksi Livelox-mobiilisovellusta käytettäessä mobiililaitteesi reaaliaikainen maantieteellinen sijainti voidaan jakaa.

Ymmärtääksemme ja palvellaksemme Liveloxin käyttäjiä paremmin, voimme tutkia käyttäjän tuloksia ja käyttäytymistä henkilötietojen ja muiden meille annettujen tietojen perusteella. Tämä tutkimus voidaan koota ja analysoida yhteenlasketusti, ja voimme jakaa nämä yhdistetyt tiedot tytäryhtiöillemme, edustajillemme ja liikekumppaneillemme. Näistä tietoista sinua ei tunnisteta henkilökohtaisesti. Voimme myös paljastaa koottuja käyttäjätietoja kuvatakseen palveluitamme nykyisille ja mahdollisille liikekumppaneille sekä muille kolmansille osapuolille muihin laillisiin tarkoituksiin.

Voit käyttää Liveloxia toimittamatta mitään henkilötietoja, mutta et välttämättä pysty käyttämään tiettyjä Palvelujen ominaisuuksia.

Jos alle 18-vuotias alaikäinen käyttää Liveloxia, oletamme, että se tapahtuu laillisen huoltajan suostumuksella.

Tarjoamamme palvelut voivat muuttua ajoittain. Tämän seurauksena voi joskus olla tarpeen tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön. Siksi pidätämme oikeuden päivittää tai muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Tarkista tämä käytäntö säännöllisesti, etenkin ennen kuin annat mitään henkilötietoja. Tämä tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi yllä mainittuna päivänä. Jatkamalla palvelujen käyttöä tämän tietosuojakäytännön mahdollisten muutosten jälkeen, tarkoittaa suostumustasi kyseisen tarkistetun tietosuojakäytännön ehtoihin.

Ostosopimus

Jotkut Liveloxin ominaisuudet ovat maksullisia, ja ne ovat käytettävissä vasta tilauksen jälkeen. Tällaiset tilaukset hoidetaan Ruotsin etämyyntilain mukaisesti. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron ja muut maksut.

Tilaajalla on oikeus käyttää tilausta vain henkilökohtaiseen käyttöön tai, jos kyseessä on seuratilaus, seuraan liittyvässä toiminnassa. Tämä tarkoittaa, että kirjautumistietoja ei saa jakaa muille henkilöille. Jos sinulla on kysyttävää tilauksista, ota yhteyttä tukeen.

Ostamalla tilauksen annat Livelox AS:lle suostumuksesi kerätä, tallentaa, käsitellä ja käyttää henkilökohtaisia tietojasi yllä mainitun tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tuki

Tukea tarjotaan sähköpostitse (ruotsiksi ja englanniksi). Ota yhteyttä osoitteeseen support@livelox.com. Liitä tarkka kuvaus ongelman toistamisesta, näytetyt virheilmoitukset ja muut tiedot, joista voi olla hyötyä meille. Tämä antaa meille mahdollisuuden antaa nopeaa tukea.

Yhteystiedot

Livelox AS
Uranienborg Terrasse 9
0351 Oslo
Norja
Norjan organisaationumero: 927 859 866
Ota yhteyttä sähköpostitse

Koppling till Eventor inaktiverad under helgen
Svenska Orienteringsförbundets IT-system Eventor dras med driftproblem. I syfte att lokalisera problemet har man valt att stänga av kopplingen till Livelox under hela helgen. Det innebär att du som Livelox-användare kan uppleva problem med inloggning och automatisk koppling av rutt till aktivitet, samt få felmeddelanden vid administration av aktiviteter.

Vi ber om ursäkt för denna situation, som tyvärr ligger helt utanför vår kontroll. Läs mer hos SOFT.