Usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla on Liveloxia koskevia yleisimpiä kysymyksiä. Jos kysymyksesi puuttuu, ota meihin yhteyttä.

 • En voi kirjautua Eventor-tililläni Liveloxiin, mutta kirjautumiseen Eventoriin toimii. Mitä minun pitäisi tehdä?
  Varmista, että käytät oikeaa Eventor -kirjautumisjärjestelmää, kun kirjaudut sisään käyttäjätunnuksellasi (joka on henkilökohtainen numerosi, jos sinulla on sellainen) ja salasanallasi. Jos se ei toimi, voit kirjautua sisään Eventorin kautta ja siirtyä sieltä sisään Liveloxiin kirjautuneena. Kun olet kirjautunut sisään Eventoriin, napsauta oikealla olevaa 3x3-neliökuvaketta. Napsauta näkyvissä olevassa valikossa Livelox-kuvaketta.
 • Kun tarkastelen reittejä iPhonellani/iPadillani, karttaa ei näytetä, vain harmaa tausta ratatulosteen alla. Mitä teen väärin?
  iPhonella ja iPadilla on raja, kuinka suuria kuvia voidaan nähdä verkkoselaimessa. Raja riippuu puhelimen mallista. Jos et näe karttaa, suosittelemme, että tarkastelet ratoja muulla alustalla kuin iPhone/iPad. Voit myös ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään ja pyytää heitä vaihtamaan kartan pienempään tiedostoon, mutta ota huomioon, että kartan laatu saattaa huonontua muille käyttäjille.
 • Onko mahdollista simuloida yhteislähtöä tietyltä radan rastilta?
  Kyllä! Pidä näppäimistön Ctrl-painiketta (Command Macissa) painettuna ja napsauta rastia, josta haluat aloittaa katselun.
 • Voinko muuttaa toistotilassa näkyvän nuolen kokoa ja hännän pituutta?
  Kyllä! Kartan oikealla puolella on ohut reuna, joka on mahdollista laajentaa ja jonka avulla voit muuttaa toistotilan asetuksia. Voit myös napsauttaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
 • Kuinka yhdistän suoritukseni sarjaan?
  Se on mahdollista tehdä kahdella eri tavalla, joko sovelluksen tai verkkosivun kautta. Jos käytät sovellusta, siirry Suoritus -välilehdelle ja napsauta muutettavan suorituksen oikealla puolella olevia pisteitä. Valitse sitten ”Vaihda sarja”, valitse tapahtuma tai sarja ja napsauta OK. Napsauta verkkosivulla Omat tapahtumat -kohtaa, napsauta kolmea pistettä muutettavan suorituksen oikealla puolella ja napsauta sitten Muokkaa reittiä. Sivun alaosassa voit yhdistää suorituksen kilpailuun tai sarjaan. Napsauta sitten "Tallenna".
 • Näen, kuinka olen juossut, mutta väärä rata on näkyvissä. Kuinka korjaan tämän?
  Jos näkyvissä on väärä rata, et ole liittänyt suoritusta oikeaan sarjaan. Katso lisää kysymyksestä: "Kuinka yhdistän suoritukseni sarjaan?"
 • Kun lataan reittejä ja yhdistän ne tapahtumaan, reitti ei näy katselutilassa, vain esikatselutilassa. Mitä teen väärin?
  Se voi tapahtua muutamasta eri syystä, mutta todennäköisesti se johtuu siitä, että ladattavassa tiedostossa väärä aikaleima. Voit säätää suorituksen alkamisaikaa lataussivustolla.
 • Saan virheilmoituksen, kun yritän valita sarjan yrittäessäni tallentaa reitin sovelluksen kautta. Mitä minun pitäisi tehdä?
  Jos sarjaa ei pysty valitsemaan, Internet-yhteys voi olla huono tai liikennettä on paljon tällä hetkellä käyttämässäsi matkapuhelinverkossa. Voit tallentaa reittisi valitsematta sarjaa ja lisätä sen myöhemmin. Katso kysymys "Kuinka yhdistän suoritukseni sarjaan?"
 • Reittini on ei täsmää karttaan radan joissain kohdissa. Miksi näin?
  On vaikea tietää tarkkaa syytä, miksi näin tapahtuu. Kartat voivat sisältää vääristymiä, ja niiden geoviittaus ei välttämättä ole kovin tarkka. Yleisin syy on se, että GPS-paikannus ei ole välttämättä kovin tarkka voimakkaasti metsäisillä alueilla. Signaalilla ei ehkä ole suoraa linjaa satelliittiin, mikä voi johtaa signaalin heijastumiseen ja huonompaan tarkkuuteen. Vinkki on antaa GPS-laitteen olla muutama minuutti vapaan taivaan alla, jotta tallennus alkaa saada hyvän paikannuksen.
 • Minulla on ongelmia nähdä ratatulostetta katsellessani tapahtumia ja kun hallinnoin tapahtumia. Käytössäni Internet Explorer 11. Mikä on vialla?
  Internet Explorer 11:ssä on virhe, kun näytetään SVG-tiedostoja, joita käytetään ratatulosteiden näyttämiseen Liveloxissa. Joskus SVG-tiedostoja ei ladata oikein. Voit kiertää tämän ongelman käyttämällä toista verkkoselainta tai asentamalla tämän päivityksen Microsoftilta. Valitse toinen rata esikatselutilassa tapahtuman hallinnassa ja sitten haluamasi rata uudelleen.